اخبار تراکتور سازی تبریز -سرنوشت بیست و دومین دوره لیگ برتر تا حدود زیادی در گرو عملکرد سرمربیان مشهور خارجی روی نیمکت تیمهای شاخص فوتبال ایران خواهد بود. برای ادامه مطلب با اخبار تراکتور سازی تبریز همراه باشید.
با شروع لیگ بیست و دوم که به اعتقاد بسیاری یکی از پرستارهترین و باکیفیتترین ادوار لیگ برتر با توجه به درپیش بودن جام جهانی خواهد بود، جدای از جذابیتهای بسیاری که مستطیل سبز در بر خواهد داشت، نیمکتهای تیمهای لیگ برتری هم صاحبان سرشناسی دارند. به جز امیر قلعهنویی، یحیی گلمحمدی و جواد نکونام به عنوان سرمربیان مدعی قهرمانی در فوتبال ایران، حضور سه سرمربی روی نیمکت تیمهای پرهوادار لیگ میتواند فصل جدید را به یکی از رقابتیترین دورههای لیگ برتر تبدیل کند.
قربان بردیف، ریکاردو ساپینتو و ژوزه مورایس سه سرمربی خارجی فصل جدید فوتبال ایران خواهند بود که هرکدام با دستی پر در بازار نقل و انتقالات، تراکتور، سپاهان و استقلال قدرتمندی را در اختیار دارند و هرکدام برای ماموریت ویژهای تلاش میکنند تا در اولین فصل حضور در فوتبال ایران، از همتایان خودشان سبقت بگیرند تا شاید در ادامه حضورشان در فوتبال ایران، بتوانند به جایگاه برانکو به عنوان پرافتخارترین مربی خارجی لیگ برتر چشم بدوزند.
در ادامه وضعیت آنها برای لیگ جدید را بررسی خواهیم کرد؛
* قربان بردیف
سرمربی کهنهکار روس که پیشتر به واسطه همکاری با سردار آزمون نزد فوتبالدوستان ایرانی شناخته شده بود، با کولهباری از تجربه و افتخار به تبریز آمده تا رویای مالک سختگیر تیتیها را تعبیر کند. سرمربی 70 سالهای که قهرمانی در سطح اول فوتبال روسیه را تجربه کرده و بیش از 15 بار در چمپیونزلیگ روی نیمکت تیمهای روسی نشسته، بعد از قهرمانی در جام حذفی قزاقستان، امیدوار است تا به لطف حضور تماشاگران تبریزی و البته نقل و انتقالاتی که رنگی از یک مدعی بر پیکر تراکتور پاشیده، بتواند در فوتبال ایران هم به جام برسد. هرچند با توجه به رتبه تراکتور در فصل گذشته، روی کاغذ بردیف نسبت به ساپینتو و مورایس کار سختتری برای قهرمانی دارد، اما به هرحال این چهره معروف فوتبال روسیه، امکانات اولیه برای نمایش فوتبالی تماشاگرپسند و در ادامه کسب نتیجه را دارد که اگر این چنین نبود، بدونشک این سرمربی پا به گود فوتبال ایران نمیگذاشت. جذب بازیکنانی چون ریکاردو آلوز، گوستاوو واگنین، صفا هادی، رضا اسدی و سایر بازیکنان مورد نیاز کادر فنی از سوی مدیریت باشگاه در راه تقویت تیم تحت هدایت بردیف بوده که باید دید در نهایت چه سرانجامی پیدا خواهد کرد.
* ریکاردو ساپینتو
درست در بحبوحه اعتراضهای هواداران استقلال به مدیریت باشگاه برای از دست دادن سرمربی تیم قهرمان در زمانی که رقیب سنتی بازیکنان ملیپوش را یکی پس از دیگری به خدمت میگرفت، حضور این مرد پرتغالی در تهران به مانند آبی روی آتش عمل کرد. تمرینات فشرده استقلال در ایران و ترکیه و تعریف و تمجیدهای بازیکنان از کار کردن با این سرمربی، هواداران استقلال را به موفقیت با ساپینتو امیدوار کرد. ریکاردو که در پایان فصل گذشته لیگ پریمیرا پرتغال با موریننزه به دسته پایینتر سقوط کرد، ماموریت بسیار سختی در یکی از دو تیم پرطرفدار ایران دارد. او باید قهرمان بیشکست فصل گذشته فوتبال ایران را دوباره قهرمان کند! موضوعی که به خودی خود و در حالت عادی هم هواداران استقلال هرسال از تیمشان توقع دارند و امسال با توجه به نتایج خیرهکننده فصل گذشته استقلال، بیش از هرزمان دیگری از سرمربی جدید انتظار دارند. البته که ساپینتو هم در بدو حضور در تهران به مطالبات هواداران واقف بود و قولهای خاصی هم به آنها داد. ریکاردو برای فصل آینده تیمی را در اختیار دارد که به اعتقاد بسیاری، ورژن تقویتشده استقلالِ مجیدی است که با حضور مهاجمانی چون کاوه رضایی، سجاد شهباززاده و پیمان بابایی در کنار جذب ستارهای چون محبی و بازگشت مرادمند، دستکم نسبت به تیم نیمفصل دوم لیگ بیست و یکم پرمهرهتر خواهد بود. تردیدی وجود ندارد که سرمربی 50 ساله آبیها که از دو رقیب خارجی دیگرش بازیکن بزرگتری به شمار میرود، کار سختتری هم نسبت به آنها روی نیمکت استقلال خواهد داشت.
* ژوزه مورایس
وقتی در ابتدا نام این سرمربی برای هدایت استقلال مطرح شد، همه متفقالقول از نیامدن مربیای در چنین سطحی از رزومه و شهرت به فوتبال ایران گفتند اما طولی نکشید که دستیار سابق ژوزه مورینیو با سابقه قهرمانی در سه لیگ معتبر دنیا، به اصفهان آمد تا هدایت سپاهان را در دست بگیرد. سرمربی 57 ساله پرتغالی که با کارنامه قهرمانی در لیگ عربستان و کی لیگ کره، تجربه هدایت پرافتخارترین تیمهای فوتبال آسیا را داشته در حالی روی نیمکت سپاهان در لیگ بیست و دوم خواهد نشست که ماموریتش، پایان دادن به هشت سال دوری تیم اول اصفهان از قهرمانی در ایران است. سرمربی سختگیر پرتغالی که دستیاران نامداری را با خودش به اصفهان آورده، میداند که با وجود قرارداد سه ساله با سپاهان، هواداران این تیم از همان فصل نخست انتظار محققشدن اهدافش در فوتبال ایران را دارند. مدیریت باشگاه سپاهان هم به حق با خرید ستارگان داخلی و خارجی مدنظر این سرمربی، ابزار لازم موفقیت در فوتبال ایران را برای او فراهم کردند تا ژوزه دغدغه خاصی بابت کار در اصفهان نداشته باشد. مورایس که جانشین اسطوره بیبدیل فوتبال اصفهان روی نیمکت سپاهان شده، با بررسی تمامی امکانات لجستیکی و نیروی انسانی به این تیم پیوسته و روحیات کاری خودش هم نشان میدهد به چیزی کمتر از قهرمانی در فوتبال ایران راضی نخواهد شد.
با توجه به تمام نکات ذکرشده، فصل جدید فوتبال ایران با توجه به درپیش بودن جام جهانی، آبستن فرازونشیبهای فراوانی خواهد بود. تعطیلات فرسایشی لیگ و البته ریکاوری جسمانی بازیکنان حاضر در جام جهانی و البته بازیابی شرایط مطلوب روحی بازیکنانی که به امید حضور در جام جهانی تلاش میکنند و به هردلیلی ممکن است از این تورنمنت بزرگ دور بمانند، چالشهای پیش روی فصل جدید فوتبال ایران است که از فردا بهطور رسمی آغاز خواهد شد و با حضور این همه ستاره و چهره شاخص درون و کنار زمین، هر هفته از آن میتواند جذابیتی به اندازه یک فصل داشته باشد.
در نهایت، شما چه عقیدهای دارید؟ به نظر شما کدامیک از این سرمربیان مشهور خارجی، در پایان لیگ بیست و دوم عملکرد بهتری را ثبت میکند؟ دیدگاه خودتان را در بخش نظرات بنویسید تا در سریعترین زمان با سایر کاربران به اشتراک گذاشته شود.